Izberi zeleno, začuti naravo!

Pogosta vprašanja

"Plantae" je latinska beseda, za "rastlinsko kraljestvo".
BioGro je vodilni certifikacijski organ na Novi Zelandiji.

BioGro certifikat pomeni, da vsak Plantae izdelek za nego kože vsebuje čiste, pristne in certificirane sestavine, in da skozi celoten postopek izpolnjuje najvišje ekološke standarde v Novi Zelandiji za izdelke za zdravje in lepoto.

Vsak izdelek Plantae vsebuje najmanj 95 % ekološko pridobljenih sestavin. Certifikat je primerljiv z standardi za organsko kozmetiko v Evropi.

V Novi Zelandiji besed "naravno" in "organsko" ne zavezujejo nobeni predpisi. Izdelke za nego kože je mogoče označiti kot "organsko" brez kakršne koli zahteve za potrditev tega s pomočjo certificiranja. Lažje dosegljiv standard za proizvajalce kozmetičnih izdelkov je "Nature", ki je bil ustvarjen kot nov standard za tako imenovano "certificirano naravno" kozmetiko. Najvišji standard pa je "Certificirano organski" ki potrjuje, da so trditve o sestavinah na embalaži resnične in verodostojne, in da so bile potrjene s strani certifikacijskega organa.
Plantae vključuje izdelke, ki so oblikovani za različne tipe kože. Priporočamo, da vsak nov izdelek za nego kože testirate na majhni površini kože in šele nato začnete s splošno uporabo.
Naravno kozmetiko Carol Priest je leta 1988 ustanovila Carol Priest. Carol zdaj namenja svoj čas in znanje za njeno drugo generacijo izdelkov za organsko nego kože, ki je predstavljena v kolekciji izdelkov za nego kože Plantae.