Izberi zeleno, začuti naravo!

Več pogledov

Serum za obraz Moonlight

65,00 €

Zaloga: Ni na zalogi

Short Description

Serum odpravlja pigmentne madeže in preprečuje nastanek novih.

Primeren za vse tipe kože.

Opis

Podrobnosti

Oliv – Serum za obraz Moonlight

Za vse tipe kože (30ml) 

Z uporabo visoke koncentracije sestavin za posvetlitev ter močnih in aktivnih sestavin rastlin, Oliv`moonlight serum odpravlja pigmentne madeže in preprečuje nastanek novih. Povečuje obnavljanje kožnih celic in iz dneva v dan izboljšuje sijaj kože. Zaradi lahke teksture, se hitro vpije in je potrebnih le nekaj kapljic.

Listi oljk so nabrani v Provansi. Izdelki ne vsebujejo GSO (gensko spremenjeni organizmi), parabenov, sintetičnih dišav in umetnih barvil. Izdelki niso testirani na živalih.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Formula 99,52 % vseh sestavin je naravnega izvora; 99,88 % rastlinskih sestavin je organsko certificiranih; 44,55 % vseh sestavin izvira iz organske pridelave
Sestavine Aktivne sestavine v izdelku so: arbutin, ekstrakt listov oljke, marjetica, španski bezeg, sladki koren, planika, aloe vera
Navodila za uporabo Serum stisnemo na dlan in nežno nanesemo na obraz in vrat v smeri mišičnih vlaken (od spodaj navzgor in od središča navzven). Uporabimo ga po končanem postopku čiščenja, ko je koža popolnoma odzivna.
Linija izdelkov Oliv`

Ocene

Ključne besede artikla

Uporabite presledke med posameznimi tagi. Za večbesedne fraze uporabite enojne narekovaje (').